OM FÖRETAGET

Vi på Ljungby Byggplåt arbetar med allt från nyproduktioner, renoveringar till stora entreprenad och mindre arbeten till privatpersoner. Vi gör allt inom plåt, stort som smått! 

Din Plåtslagarfirma med personligt engagemang!

Välkommen att anlita oss för alla typer av plåtslageriarbeten i Ljungby med omnejd. Vi på Ljungby Byggplåt arbetar med allt från nyproduktioner, renoveringar till stora entreprenad och mindre arbeten till privatpersoner. Vi är stolta och glada över företagets samlade och gedigna kunskap som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår målsättning är alltid att leverera under utsatt tidsram, till rätt pris och med högsta kvalitet. Med vårt personliga engagemang vill vi att du ska känna att du är i trygga händer. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få en offert på allt inom plåt.

Ditt moderna plåtföretag

Vi kan också stolt presentera vår maskinpark som har den senaste tekniken och levererar högsta kvalitet på alla produkter vi tar fram och skapar. Rostfritt och aluminium är två alternativ som används idag för att kunna leverera slitstarka och underhållsfria plåtdetaljer till alla typer av arbeten.

Våra ledord

KVALITET - HÅLLBARHET -MEDVETENHET

KVALITET

Vi är extra stolta över våra moderna lokaler med en ny maskinpark med den senaste tekniken. Företagets samlade erfarenhet är också något vi gärna lyfter fram. Ett av våra starka ledord är kvalitet som ska genomsyra hela vår verksamheten. Maskinparken och vår erfarenhet är grunden som vi står på för att levererar plåtarbeten med högsta kvalitet.

HÅLLBARHET

Vi väljer med omsorg de leverantörer och samarbetspartners som vi aktivt arbetar med för att vi ska ha en gemensam policy med miljö och hållbarhet i fokus. Våra medarbetar ska också förstå, agera och göra smarta val för att ta ansvar för att minska påverkan på miljön i den dagliga verksamheten.

MEDVETENHET

Alla medarbetare på Ljungby Byggplåt är yrkesutbildade och certifierade i alla arbeten som vi genomför. Medvetenhet och kunskap är viktiga delar för att kunna leverera i enighet med företagets högt satta krav. Vår breda kompetens i företaget gör att vi kompletterar varandra på ett bra sätt.

Din plåtslagarfirma med personligt engagemang.